Adatvédelmi nyilatkozat

A felhasználók személyes adatait bizalmasan, az érvényes törvényi előírásokkal összhangban (1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során) kezeljük és tartjuk nyilván, a honlapon közzétett „Adatvédelmi nyilatkozat”-ban foglaltaknak megfelelően (http://www.varazs-ceruza.hu/adatvedelmi-nyilatkozat).

Személyes adataidat nem tesszük közzé, nem adjuk el, nem adjuk bérbe és nem is kölcsönözzük más cégeknek, illetve magánszemélyeknek. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adataidat semmilyen körülmények között nem tesszük – a Te kifejezett jóváhagyó hozzájárulásod nélkül – más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy személyes adataid ne kerülhessenek illetéktelenek kezébe. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt.

Amennyiben feliratkozol az oldalunk hírlevelére, meg kell adnod az e-mail címed és a neved! A megadott címet és nevet nyilvántartjuk, ameddig Te nem törlöd azt.

Az általad megadott személyes adatokat kizárólag arra a célra használjuk, hogy hírlevelet küldjünk Neked.
A hírlevélről bármikor le lehet iratkozni a levél alján található leiratkozó link segítségével.

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-64942/2013