Rajzold újra az életed!
 

 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00739-2012

Adatvédelmi nyilatkozat

A felhasználók személyes adatait bizalmasan, az érvényes törvényi előírásokkal összhangban (1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során) kezeljük és tartjuk nyilván, a honlapon közzétett „Adatvédelmi nyilatkozat”-ban foglaltaknak megfelelően (http://www.varazs-ceruza.hu/adatvedelmi-nyilatkozat).

Személyes adataidat nem tesszük közzé, nem adjuk el, nem adjuk bérbe és nem is kölcsönözzük más cégeknek, illetve magánszemélyeknek. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adataidat semmilyen körülmények között nem tesszük – a Te kifejezett jóváhagyó hozzájárulásod nélkül – más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy személyes adataid ne kerülhessenek illetéktelenek kezébe. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt.

Amennyiben feliratkozol az oldalunk hírlevelére, meg kell adnod az e-mail címed és a neved! A megadott címet és nevet nyilvántartjuk, ameddig Te nem törlöd azt.

Az általad megadott személyes adatokat kizárólag arra a célra használjuk, hogy hírlevelet küldjünk Neked.
A hírlevélről bármikor le lehet iratkozni a levél alján található leiratkozó link segítségével.

Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-64942/2013

 

Ajándék kupon

Írd be a neved és az e-mail címed, és máris Tiéd az 1.000 Ft-os ajándékkupon! *Kérlek teljes nevet és valós e-mail címet írj be, ellenkező esetben nem áll módunkban elküldeni ajándék kuponod!

Adataidat bizalmasan kezeljük,
és harmadik félnek nem adjuk át.

Vidi Rita véleménye

"Jobb agyféltekés rajztanfolyam. Tele velük a padlás, mégis olyan keveset tudni arról, hogy mire és kinek jó ez. Szubjektív vélemény, és titkok a kreativitásról."

Olvasd tovább!
Vélemények a tanfolyamról


„Fantasztikus, hogy 18 óra alatt mennyit változott a rajztechnikám. Döbbenetes a változás! Izgalmas volt, alapos, klasszak a plusz anyagok és eszközök, nagyon türelmes vagy, bárcsak tovább tartott volna. :)”

Olvasd el a többi véleményt is!

Friss blog bejegyzések

Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat | Impresszum

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00739-2012 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-64942/2013 | Minden jog fenntartva! © 2012 Varázs-ceruza
Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/varazsce/varazs-ceruza.hu/html/wp-content/plugins/plm/plm.php on line 728