Rajzold újra az életed!
 

 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00739-2012

Bemutatkozás

 

 

Jobb agyféltekés rajzolás Önarckép2

A művészet valamilyen formában mindig jelen volt az életemben. Gyermekkorom óta lelkesen rajzolok, festek.
Legfőbb motivációm az élet és önmagam kifejezése, valamint a számomra érdekes, szép dolgok papíron való megjelenítése volt.
Lenyűgöztek Szász Endre csodálatos motívumai, melyeket előszeretettel festettem meg én is.

Tokaji Melinda vagyok, 1980-ban születtem Karcagon. Már édesanya voltam, amikor megismertem a jobb agyféltekés rajzolást, és bátran kijelenthetem, hogy azóta gyökeresen megváltozott az életem. Történt mindez három aspektusból.

Egyrészt, nagymértékben javult az önmagamhoz és másokhoz fűződő viszonyom. Más szemmel tekintek önmagamra, a környezetemre, és a világra. Sokkal elfogadóbb lettem.

Másrészt, kreatívabb és intuitívabb lettem, ami óriási segítséget nyújt a mindennapi problémamegoldásban.

Harmadrészt, egyszerűbbé és élvezetesebbé vált számomra az alkotás folyamata a megváltozott látásmód és a tudatosan alkalmazott technikák eredményeképpen.

Vallom, hogy az alkotás több,mint az önismeret és önkifejezés egy fantasztikus alternatívája. Az alkotás terápia is ebben a felgyorsult, eredményorientált világban. Lehetőség, hogy egy kicsit lelassuljunk, befelé figyeljünk saját érzéseinkre, feltöltődjünk energiával, hogy aztán újult erővel lássunk neki mindennapi feladatainknak.

És bevallom, történt még egy csoda az életemben, amiért nagyon hálás vagyok…..

…..mindazt a fantasztikus tudást, amit eddig megszereztem, most átadhatom NEKED!

Olvasd el, hogy miért érdemes tőlem tanulnod!!

Ajándék kupon

Írd be a neved és az e-mail címed, és máris Tiéd az 1.000 Ft-os ajándékkupon! *Kérlek teljes nevet és valós e-mail címet írj be, ellenkező esetben nem áll módunkban elküldeni ajándék kuponod!

Adataidat bizalmasan kezeljük,
és harmadik félnek nem adjuk át.

Vidi Rita véleménye

"Jobb agyféltekés rajztanfolyam. Tele velük a padlás, mégis olyan keveset tudni arról, hogy mire és kinek jó ez. Szubjektív vélemény, és titkok a kreativitásról."

Olvasd tovább!
Vélemények a tanfolyamról


„Fantasztikus élmény volt, minden-
kinek csak ajánlani tudom. Linda végtelenül türelmes, nagyon jó volt tőle tanulni. Összehasonlíthatatlan a rajztanfolyam előtti rajztudásom, a tanfolyam utánival.”

Olvasd el a többi véleményt is!

Friss blog bejegyzések

Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat | Impresszum

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00739-2012 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-64942/2013 | Minden jog fenntartva! © 2012 Varázs-ceruza
Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/varazsce/varazs-ceruza.hu/html/wp-content/plugins/plm/plm.php on line 728