Rajzold újra az életed!
 

 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00739-2012

Miért én?

 

Mert kiscsoportos keretek között (ahol a csoportlétszám maximalizálva van), MAXIMÁLIS FIGYELEM és segítségnyújtás mellett sajátíthatod el a rajzolás tudományát, ezáltal lényegesen hatékonyabban tanulhatsz, mint például egy 18-25 fős csoportban!

Mert olyan rajztechnikákra is megtanítalak, amik a legtöbb helyen nem tartoznak a jobb agyféltekés rajztanfolyam tematikájába!

Mert ha igényled, a rajztanfolyam elvégzése után sem engedem el a kezed….

  • a tanfolyam elvégzése után 6 hónapig INGYENES KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉG Skype-on vagy e-mailban
  • tagja lehetsz zárt Facebook csoportunknak, ahol megoszthatod tapasztalataidat, kérdéseidet csoporttársaiddal, és feltöltheted saját alkotásaidat mindenki legnagyobb örömére
  • a tanfolyam elvégzése után, kedvezményes áron van lehetőséged tovább fejleszteni megszerzett tudásodat, havi egy alkalommal rajzklubunkban!

Olvasd el  a véleményeket a tanfolyamokról!

Ajándék kupon

Írd be a neved és az e-mail címed, és máris Tiéd az 1.000 Ft-os ajándékkupon! *Kérlek teljes nevet és valós e-mail címet írj be, ellenkező esetben nem áll módunkban elküldeni ajándék kuponod!

Adataidat bizalmasan kezeljük,
és harmadik félnek nem adjuk át.

Vidi Rita véleménye

"Jobb agyféltekés rajztanfolyam. Tele velük a padlás, mégis olyan keveset tudni arról, hogy mire és kinek jó ez. Szubjektív vélemény, és titkok a kreativitásról."

Olvasd tovább!
Vélemények a tanfolyamról


„Nagyon élveztem, és teljesen belemélyedtem a feladatokba, így annak ellenére, hogy elfáradtam, végig teljesen nyugodtnak éreztem magam. Sokat fejlődtem és már más szemszögből nézem a lerajzolni kívánt dolgokat.”

Olvasd el a többi véleményt is!

Friss blog bejegyzések

Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat | Impresszum

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00739-2012 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-64942/2013 | Minden jog fenntartva! © 2012 Varázs-ceruza
Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/varazsce/varazs-ceruza.hu/html/wp-content/plugins/plm/plm.php on line 728