Rajzold újra az életed!
 

 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00739-2012

Tologatós-kirakó Játék

 

Játssz velünk az értékes nyereményekért!

 

Emlékeztek még gyerekkorunk egyik legjobb logikai játékára? Mesefigurákat lehetett kirakni 15 darab kis négyzet tologatásával. 🙂

Nem kell mást tenned, mint 2 héten keresztül, hetente egy-egy híres színésznő, vagy színész képét  kirakni, és a nevét  beküldeni ide.

A 2. játékhetet követő hétfőn, azaz 2013. február 11-én kisorsoljuk a helyes megfejtéseket beküldők között a következő nyereményeket:

Fődíj: ingyenes részvételi lehetőség egy 4 napos jobb agyféltekés rajztanfolyamon

2. díj: ingyenes részvételi lehetőség egy 2 napos intenzív jobb agyféltekés rajztanfolyamon

3. díj: minőségi rajzeszközökből álló készlet 5.000.-Ft értékben

A sorsoláson azok a játékosok vehetnek részt, akik 2 héten keresztül velünk játszottak és beküldték nekünk mind a 2 feladvány helyes megfejtését.
A nyerteseket e-mailben értesítjük, valamint a facebook oldalunkon és honlapunkon is közzé tesszük nevüket. Hogy megkaphasd nyereményed, kérjük valós e-mail címmel küldd el a megfejtéseket.
A nyereményeket postán küldjük meg a nyerteseknek.

A nyeremények a sorsolás napjától számított egy éven belül használhatók fel.

 

Íme az 1. heti feladvány:

Előbb arra a négyzetre kattints, amelyiket át szeretnéd helyezni, majd arra a négyzetre, ahová tenni szeretnéd.

Ajándék kupon

Írd be a neved és az e-mail címed, és máris Tiéd az 1.000 Ft-os ajándékkupon! *Kérlek teljes nevet és valós e-mail címet írj be, ellenkező esetben nem áll módunkban elküldeni ajándék kuponod!

Adataidat bizalmasan kezeljük,
és harmadik félnek nem adjuk át.

Vidi Rita véleménye

"Jobb agyféltekés rajztanfolyam. Tele velük a padlás, mégis olyan keveset tudni arról, hogy mire és kinek jó ez. Szubjektív vélemény, és titkok a kreativitásról."

Olvasd tovább!
Vélemények a tanfolyamról


„Fantasztikus élmény volt, minden-
kinek csak ajánlani tudom. Linda végtelenül türelmes, nagyon jó volt tőle tanulni. Összehasonlíthatatlan a rajztanfolyam előtti rajztudásom, a tanfolyam utánival.”

Olvasd el a többi véleményt is!

Friss blog bejegyzések

Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat | Impresszum

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00739-2012 | Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-64942/2013 | Minden jog fenntartva! © 2012 Varázs-ceruza
Warning: Creating default object from empty value in /chroot/home/varazsce/varazs-ceruza.hu/html/wp-content/plugins/plm/plm.php on line 728