GYERMEK JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZTANFOLYAM

 Növeld gyermeked hatékonyságát, hogy könnyebben tanuljon!

 

Jobb agyféltekés rajzolás 13 éves kislány önarcképe

Szeretnéd, ha a Te gyermeked is ilyen fantasztikus rajzokat tudna készíteni, és emellett képes lenne sokkal hatékonyabban tanulni?

Jelentkezz

A rajzolás csak eszköz, hogy gyermeked még könnyebben elérje céljait!

Speciálisan, a 11-14 éves korosztály részére kidolgozott tanfolyamainkon megtanulhatja tudatosan használni mindkét agyféltekéjét. Azon túl, hogy mindenkit ámulatba ejtő rajzokat készít majd, számos előnyhöz jut:

 • felfedezheti és kibontakoztathatja a benne rejlő tehetséget
 • megsokszorozhatja teljes agyi kapacitását
 • fejlődik kreativitása és problémamegoldó képessége
 • könnyebben tud majd koncentrálni és élvezetesebbé, hatékonyabbá válik a tanulás
 • ezáltal jelentősen javulnak tanulmányi eredményei
 • bátrabb, magabiztosabb lesz.

Mind a rajzszakkörön és a rajztanfolyamon, a rajzkészség elsajátítása mellett olyan képességfejlesztő, agyintegrációt elősegítő technikákat is megtanulnak a gyerekek, melyek rendszeres használatával stresszmentesen, hatékonyságukat megsokszorozva tanulhatnak, akár jelentős javulást elérve tanulmányi eredményeikben.

Gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyamon készült rajzok:

[one_third]11 éves gyerekek rajzai[/one_third] [one_third]11 éves kislány rajzai[/one_third] [one_third_last]13 éves kislány rajzai[/one_third_last]

[one_third]Jobb agyféltekés rajzolás gyermek rajz [/one_third] [one_third]

Jobb agyféltekés rajzolás gyermek 8-11év [/one_third] [one_third_last]Jobb agyféltekés rajzolás gyermek 13év [/one_third_last]

Milyen formában sajátítják el a gyermekek a jobb agyféltekés rajzolás módszerét?

A képzés a hagyományos jobb agyféltekés rajztanfolyam alapjaira épül, a gyermekek életkori sajátosságaiknak megfelelő, figyelmüket jobban lekötő feladatokkal.

A jobb agyféltekés rajzolást két korcsoportban oktatom a gyermekeknek.

 • 8-10 éves (alsó tagozatos) gyermekek:
  Rajzszakkörök keretében, kéthetente egy alkalommal, 2 órában tanulnak.
 • 11-14 éves (felső tagozatos) gyermekek:
  3 napos intenzív kurzus keretében sajátíthatják el a módszert. A felnőtt tanfolyamhoz hasonlóan, elsajátítják az öt részkészséget, ami az élethű rajzoláshoz szükséges. Ennek a korcsoportnak már nem okoz gondot a dolgok realisztikus ábrázolása. Éppen ellenkezőleg, ekkor már egyértelműen törekszenek arra, hogy a világot a maga valóságában, a legapróbb részletekig megismerjék és ábrázolják. Ezért a kurzus utolsó feladata saját portréjuk elkészítése lesz.
Mennyi ideig tart a gyermek jobb agyféltekés rajztanfolyam?

A gyermekeknek szóló jobb agyféltekés rajztanfolyam 3 napos, minden nap reggel 9.00-től, délután 17.00 óráig tart. A tanfolyamokat jellemzően a tanítási szünetek idejére (tavaszi, őszi, téli szünet) vagy hosszú hétvégékre szervezzük.

Mennyibe kerül a gyermekeknek szóló jobb agyféltekés rajztanfolyam?

A tanfolyam díja 27.000.-Ft/3nap, mely tartalmazza a minőségi rajzeszközök árát is, amik a tanfolyam után természetesen hazavihetők.

Testvérkedvezmény: 5.000.-Ft/fő

 

Jelentkezz